Club Seat 600 Sabadell

Club Seat 600 Sabadell

Català Castellano
Qui som HistòriaNotíciesMercatContacte


Notícies del club

Notícies
MURA
22/10/2023

MURA

22 D’OCTUBRE DEL 2023

 

 

9 h. 15  m.  Concentració Plaça Catalunya ( C/ Prat de La Riba).

9 h. 30 m.  Sortida cap “El Parc Natural de Sant Llorenç del Munt I Serra de l’Obac”, on esta situat el precios poble de Mura. Podem visitar-lo i gaudir de les seves  maravellosas vistas així com d’un petit zoo.

En arribar a Mura, anirem directament al “merendero”. Un espai molt tranquil en plena naturalesa on tenim tots el serveis, barbacoas, taules,  lavabos i un fantàstic aparcament pels nostres estimats cotxes. Heu de portar el que volgueu per dinar, el club pagará les taules i les barbacoas. Hi ha un bar per si algú de vosaltres  no vol portar menjar.

 

Confirmar la vostra assistència abans del 18 d’octubre al telèfon 616.93.03.76. (Tardes de 17 h. a 19 h.) Penseu qu’em de reservar les taules i les barbacoas i les places son limitades.

 

NOTA: L’organització declina tota responsabilitat, donat el cas que algun vehicle no disposi de la documentació en regla, així com possibles infraccions del codi de circulació o altres accions individuals. La participació a la sortida comporta la cesió dels drets d’imatge, a fi de poder publicar, a la nostra web, les fotografies d’ aquesta.

<< Tornar al llistat


Club Seat 600 Sabadell · Contacte · Telf: 616 930 376 · E-mail: info@club600sabadell.com · Nota Legal · Mapa Web · Diseny web Barcelona